Hlavní obsah

FANTASY: Extraliga je po reprezentační přestávce zpět na scéně!

Po dvanáctidenní přestávce, kterou vyplnil Channel One Cupu, na němž Česká republika skončila díky třem porážkám poslední, se zpět na scénu vrací extraliga. Patnácté kolo Fantasy extraligy zahájí na druhý svátek vánoční tři zápasy, které začínají výjimečně již v 15:30. Na následujících řádcích si můžete přečíst o hráčích, které byste měli vzít v potaz, až si budete tvořit váš Fantasy tým.

Foto: fantasy

Kapitánem našeho týmu je Hrňa z Třince.

Článek

Erik Hrňa navázal po návratu do Třince na výborné výkony, kterými zahájil sezónu v Olomouci. Dosud si na své konto připsal 17 branek. Momentálně spolu s brněnským Petrem Tonem kraluje tabulce střelců. Pouze o tři góly méně letos vsítil Hrňův spoluhráč Martin Adamský. Byl to právě on, kdo jedním gólem pomohl Třinci v posledním zápase k vítězství 2:1 nad Vítkovicemi.

Třinec je nebezpečný i v oslabení

Třineckou specialitou jsou góly v oslabení, které jsou ve Fantasy velmi ceněny. V probíhajícím ročníku jich vsítili již 11. Oceláři strávili reprezentační přestávku na prvním místě. Extraligu vedou s náskokem sedmi bodů před druhým Litvínovem. Třinečtí hokejisté cestují v pátek do Liberce. V neděli přivítají na svém ledě Plzeň a v úterý zavítají do Mladé Boleslavi.

Pardubickým hokejistům se v posledních kolech příliš nedaří. Jejich největším problémem je, že si na hřištích soupeřů nechávají vstřelit rychlé góly, a pak jen těžko dotahují náskok svého protivníka. Na stejný prohřešek doplatili i v posledním zápase proti Hradci Králové. Pardubice prohrávaly se svým největším rivalem v jednu chvíli již 1:5, nakonec dokázaly třemi góly v řade utkání zdramatizovat, ale nakonec prohrály 4:6. Největší hvězdou Pardubic je bezpochyby Radislav Tybor.

Slovenský reprezentant dosud nasbíral v extralize 32 bodů za 11 gólů a 21 asistencí. Tybor se nachází spolu s Martinem Ručinským na druhém místě v tabulce produktivity za Viktorem Hüblem. Druhým nejproduktivnějším hráčem Východočechů je Lukáš Radil.

Čtyřiadvacetiletý útočník byl jedním z mnoha mladíčků, kteří reprezentovali naši zemi na Channel Once Cupu, kde vsítil dvě branky. Radil dosud nasbíral v extralize 28 bodů a pomohl tak Východočechům k 6. místu v tabulce. Do Pardubic, které se chlubí nejvyšší návštěvností v soutěži, cestuje v pátek Olomouc. V neděli jedou do Zlína. V úterý je čeká těžký souboj s Brnem, avšak opět na domácí půdě.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice