Hlavní obsah

V Kometě Brno budou pokračovat kapitán Čermák, Malec a Falter

Vedení hokejové Komety Brno prodloužilo smlouvy s kapitánem týmu útočníkem Leošem Čermákem, obráncem Tomášem Malcem a brankářem Martinem Falterem. "Chceme udržet stávající kádr, který máme z osmdesáti procent už pod smlouvami. Stavíme na dlouhodobé koncepci," uvedl majitel klubu Libor Zábranský na webu Komety.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Leoš Čermák prodloužil v Brně smlouvu.

Článek

Za důležitý krok považuje prodloužení kontraktu s Čermákem. Sedmatřicetiletý odchovanec Třebíče odehrál po návratu z KHL v Brně čtyři vydařené sezony a výrazně se podílel na zisku dvou stříbrných a jedné bronzové medaile.

U třetího týmu extraligy skončil trenér Vladimír Kýhos, s kterým vedení klubu smlouvu neprodlouží. "Rozhodli jsme se jít jinou cestou. O jeho nástupci jsme zatím nerozhodli. Máme několik zájemců i dostatek času na řešení situace," řekl Zábranský. Asistenti trenéra Martin Pešout a Karel Beran v klubu zůstávají.

Do Brna se vrací z hostování ve Vítkovicích obránce Ondřej Dlapa. O služby útočníka Tomáše Svobody, který rovněž hostoval v ostravském celku, Kometa po vypršení smlouvy zájem nemá.

Reklama

Související témata: