Hlavní obsah

Vítkovice poznaly, že bez Burgra to nejde

OSTRAVA

Hokejisté Vítkovic si pořádně komplikují situaci. I po úterním remízovém zápase se Vsetínem sice zůstaly stále čtvrté, ale zároveň ještě nemají definitivně jistou účast v play-off. Tým hraje v poslední době v extralize vlažně.

Foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Vítkovický Jiří Burger (na archivním snímku vlevo) ohrožuje brankáře Sparty Petra Břízu.

Článek

"Špatně jsme k utkání přistoupili. Základem k výhře měla být dobrá obrana, ale my předvedli podprůměrný výkon," zlobil se asistent kouče Miloš Holaň.

Ostravanům citelně schází útočník Jiří Burger. "Začal jsem trénovat ve výstroji, ale zatím mě ještě zhojená kůstka v kotníku pořádně bolí. Snad se to bude lepšit, jenže start play-off budu stíhat jenom těžko," tipoval Burger. Po zápase se Vsetínem navíc přibyl na marodku i Vladimír Vůjtek mladší, kterého sužuje bolest zad.

Duel s outsiderem soutěže rozhodně nemohl nadchnout ostravské fanoušky. "Podali jsme ostudný výkon. Bohužel vědomí, že Vsetín musíme porazit, abychom si pomohli k účasti ve čtyřce a splnili povinnost, nám svazovalo ruce. Asi se nám hraje špatně pod tlakem, ale musíme to překonat," posteskl si útočník Vítkovic Petr Hubáček.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice