Hlavní obsah

Vsetín se připravoval na baráž

VSETÍN

Jako přípravu na baráž pojali hokejisté Vsetína svůj páteční duel s Karlovými Vary, který však Západočeši začali pěkně od podlahy a po 38 vteřinách zásluhou Skuhravého vedli.

Článek

Ještě do konce úvodní dvacetiminutovky měli domácí několik možností srovnat, ale za Mensatorova záda puk nedostali. Vsetínu se nakonec přece jen vyplatil pilný nácvik přesilovek. Díky nim v průběhu druhé třetiny obrátil skóre. Nejprve Kučný vyrovnal a pak nestačil karlovarský gólman na Demela.

Z útlumu se Karlovy Vary dostaly až na začátku třetí třetiny zásluhou bojovného Pecha, který si puk sám vyšťoural od mantinelu a vymetl horní růžek Hoviho branky.

V přetahované o vítězství domácím neposloužila ani kratičká dvojnásobná přesilovka. Oleje do ohně přilil Skuhravý, který najel do domácího gólmana a po rvačce s Hrabalem inkasoval trest do konce zápasu. Při další převaze o dva hráče Vsetín zamkl hosty v jejich třetině, ale na Mensatora už nevyzrál.

Břetislav Kopřiva, trenér Vsetína: "Nevyšel nám úvod a byli jsme ve všem o krok pozadu. Škoda, že jsme neudrželi stav 2:1 a nevyužili řadu početních přečíslení v závěru."

Zdeněk Venera, trenér Karlových Varů: "Začali jsme velmi dobře, a tak jsme hráli i celou první třetinu. Pak se ale projevila naše slabina, neproměňovali jsme šance."

Vsetínská hokejová - Energie Karlovy Vary 2:2 po prodl. (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0)
Branky a nahrávky: 22. Kučný (Jenáček, Hrabal), 33. Demel (Steiner, R. Bauer) - 1. Skuhravý (Košťál), 43. Pech (Pavelek). Rozhodčí: Turčan, Bolina - Kostka, Bláha. Vyloučení: 8:11, navíc Skuhravý (Karlovy Vary) 5 min. a do konce utkání. Využití: 2:0. Diváci: 1850.
Vsetín: Hovi - Hrabal, Kučný, Ponomarev, R. Bauer, Horák, Augusta, od 21. navíc Spitzer - Valko, Steiner, Demel - O. Hruška, Jenáček, Duba - Dubec, Sakrajda, Rob - Zdráhal, Janeček. Trenéři: Kopřiva a Vlach.
Karlovy Vary: Mensator - Duben, Dobroň, J. Polák, Kloz, J. Řezníček, Němec - Dvořák, Kraft, Selingr - Košťál, Skuhravý, Kumstát - Milan Procházka, Pech, Pavelek - Kuběna, Jakub Bauer, Tvrdek. Trenéři: Venera, Baďouček a Kněžický.

Reklama

Související témata: