Hlavní obsah

Vyhráli, šli před Málka

Vsetín

Téměř vyprodaný stadión Na Lapači, rozjásané publikum, notující si populární Vysoký jalovec. Hokejový Vsetín v pondělí zavzpomínal na šest mistrovských sezón poté, co zvládl odvetu baráže proti Ústí. "Už všichni věděli, co nás čeká. Hráli jsme na tři pětky, více se tlačili před Málka, a proto jsme byli úspěšní," říkal autor vítězné branky Luboš Rob.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Roman Málek se z druhé výhry v baráži v pondělí neradoval - ilustrační foto.

Článek

Gólman Ústí vychytal domácí celek v neděli, ale o den později kapituloval po půlminutě. "Nebylo záměrem vlétnout na ně, hlavně jsme chtěli udržet nulu. Řekli jsme si však, že je třeba chodit před brankoviště. Když Málek vidí puk, je těžké mu dát gól," přemítal Rob.

V prostřední části využili druhou přesilovku pěti proti třem, při první trefil dvakrát horní tyč. "Pořád jsem si říkal, že když budeme střílet dál, něco tam spadne. Hráli jsme přesilovky lépe než v neděli," připustil vsetínský forvard a jen dodal: "Teď to v nás trochu hlodá, že kdybychom za soupeřem chodili víc i v prvním utkání, mohli jsme třeba vyhrát dvakrát."

Ústí byla jedna výhra málo. "Chtěli jsme vyhrát oba zápasy. Nemysleli jsme si, že by se Vsetín porazil sám, taky se chce zachránit," řekl ústecký kapitán Milan Antoš a dusil v sobě vztek na rozhodčí: "Vsetín hrál tři a půl minuty pět na tři a my ne. Třeba mému faulu předejít nešlo. Už se tři vteřiny nehrálo, pak tam domácí hráč skočil k mantinelu a já šel ven," popsal moment, po němž domácí dali vítězný gól v dvojité početní výhodě.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články