Hlavní obsah

On-line: 4. kolo hokejové O2 extraligy

PRAHA

Extraligovou bitvu nejlepších celků dosavadního průběhu sezóny uvidí v pátek večer Pardubice. Na ledě vedoucího týmu tabulky se představí v tabulce o skóre druhý a rovněž dosud neporažený Zlín. Páteční program hokejové O2 extraligy nabízí dalších pět duelů, zápas Slavia - Sparta byl přeložen na 26. září.

Foto: Sport.cz

Hokejisté Pardubic hostí ve 4. kole O2 extraligy další dosud neporažený celek - Zlín.

Článek

Pardubice budou hájit výsadní postavení v kompletní sestavě. Jejich trenér Miloš Říha v repríze finále z roku 2005 neočekává žádné brankové dostihy, přestože hráči Zlína v úterý porazili Slavii vysoko 8:4.

"Chceme hrát doma opět ze zajištěné obrany. Soupeř je velice nebezpečný z protiútoků. Viděli jsme jeho dva zápasy a doufáme, že jsme odhalili slabinu v defenzívě," řekl Říha.

Zlín se bude muset obejít bez zkušeného kapitána Okála, který si proti Slavii poranil koleno a včera se podrobil v Olomouci operaci.

"Zatím nemáme informace, jak dlouho nám bude chybět. Určitě to bude minimálně šest týdnů," posteskl si trenér Ernest Bokroš, který tak skvělý start do sezóny ani neočekával. "Jsme překvapení, že máme plný počet bodů," připustil slovenský kouč.

Hokejová O2 extraliga - 4. kolo
17:00Vsetín - Třinecon-line
17:00Vítkovice - Kladnoon-line
17:30Litvínov - Liberecon-line
17:30Č. Budějovice - Karlovy varyon-line
17:30Znojmo - Plzeňon-line
18:00Pardubice - Zlínon-line
Slavia - Sparta - odloženo na 26. září

Reklama