Hlavní obsah

On-line: 11.kolo hokejové extraligy

PRAHA

Speciálně vypravený vlak s pardubickými fanoušky dorazí na dnešní duel 11. kola hokejové extraligy se Slavií. Příznivci hostů by se tentokrát neměli v Sazka Areně bát, prodáno už bylo více než 8 tisíc lístků.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Gólman hokejové Slavie Petr Franěk.

Článek

Slavia prohrála pět zápasů za sebou a je poslední. "Chceme to zlomit, Pardubice ale mají kvalitní tým s výborným brankářem Lašákem," podotkl asistent trenéra Jiří Kalous.

Domácí věří, že jim pomohou posily - obránci Turoň a Lotyš Jass s útočníkem Ratajem. "Trejdy mají přinést oživení a věříme, že i očekávané tři body," doufal Kalous. Pardubice nijak neuklidňuje, že hrají s posledním týmem tabulky. "Pořád je to špičkový tým. Musíme si dát pozor na šikovné útočníky Slavie, hlavně na první pětku," tvrdil asistent trenéra Pavel Rohlík.

Jihočeši chtějí ukončit sérii

Zápas hokejistů Českých Budějovic a pražské Sparty bude dalším z šlágrů 11. kola extraligy. Jihočeši chtějí ukončit sérii patnácti zápasů, v kterých nedokázali úřadujícího mistra porazit. Naposledy se jim to podařilo v říjnu 2002, kdy doma zvítězili 4:2.

Třinec se za určité konstelace výsledků může vyhoupnout do čela soutěže. K vrcholu Oceláře dovedly čtyři výhry za sebou a úspěšnou sérii chtějí Slezané protáhnout i v duelu se Zlínem. Tomu se na tréninku zranil brankář Murín, jenž má po zásahu kotoučem zlomenou ruku. Vedle toho jsou dlouhodobě mimo hru po operaci kolen Vosátko a Okál.

10. kolo hokejové extraligy:
17:00Třinec - Zlínon-line
...Vsetín - Vítkoviceon-line
17:30České Budějovice - Spartaon-line
...Znojmo - Litvínovon-line
18:30Liberec - Kladnoon-line
19:00Slavia - Pardubiceon-line

Reklama