Hlavní obsah

Extraliga on-line: Sparta vs. Vítkovice

PRAHA

Otřepat se z nepovedené série na stadiónech soupeřů zkusí v sobotu v předehrávce 20. kola O2 extraligy hokejisté Sparty. Pražané prohráli čtyři utkání po sobě, v pátek dokonce nevstřelili poprvé v sezóně ani gól a z Pardubic si odvezli nelichotivého "bůra". Jak se jim povede v sobotním duelu s Vítkovicemi? Sledujte v on-line reportáži na Sport.cz.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Hokejisté Sparty čekají už čtyři utkání na vítězství.

Článek

"Sezóna je dlouhá a každé mužstvo má období, kdy mu to tam nepadá. Bohužel taky hodně inkasujeme, takže i když jsme na Kladně a na Slavii góly stříleli, body jsme nepřivezli," komentoval výkony Sparty útočník Petr Ton, který sám čeká na gól už šest zápasů. Lze očekávat, že se Sparta bude snažit nedostat jako první branku. "Když nedáme první gól, tak si pak herně nevěříme. Hra celého týmu poté nemá tendenci stoupat," vysvětlil Ton.

Hokejová O2 extraliga - předehrávka 20. kola
17:00Sparta - Vítkoviceon-line

O reparát za páteční duel se budou snažit i hráči Vítkovic, kteří nedotáhli do vítězného konce snažení na ledě Karlových Varů. "Věřili jsme si, přijeli jsme s tím, že v Karlových Varech budeme bodovat. Do poloviny utkání to tak vypadalo. Ovšem nezvládli jsme přesilové hry a po individuálních chybách dostali dva góly. Za výkon jsme si zasloužili bod, ale dát jen jeden gól, to už je tragédie," litoval kouč Vítkovic Miloš Holaň.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín