Hlavní obsah

Vyznamenání pro českého reprezentanta! Má namířeno k úřadujícím šampionům KHL

Moskva/Praha

Stejně jako u nás se i v Kontinentální hokejové lize otevírá přestupní termín první květnový den, tedy ve středu, už nyní jsou ale některé přesuny upečené. A jeden takový se týká i Jiřího Sekáče, který se aktuálně připravuje s českou reprezentací na mistrovství světa. Podle informací serveru sport-express.ru opustí šestadvacetiletý útočník Kazaň a od příští sezony bude nastupovat za úřadující šampiony soutěže CSKA Moskva.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jiří Sekáč během tréninku hokejové reprezentace.

Článek

Sekáč odehrál za Ak Bars tři sezony a loni Kazani pomohl k zisku Gagarinova poháru. V právě skončeném ročníku byl se 47 kanadskými body nejproduktivnějším českým hráčem v KHL, v play off ale jeho klub vypadl už v prvním kole s Omskem.

Nyní by se měl kladenský odchovanec přestěhovat k letošním vítězům Gagarinova poháru CSKA. Kazaň výměnou získá od moskevského celku práva na stejně starého obránce Igora Ožiganova, který se do KHL vrací po roce stráveném v NHL za Toronto.

Další český reprezentační útočník bojující o účast na světovém šampionátu v Bratislavě Robin Hanzl naopak v úterý o rok prodloužil smlouvu se Spartakem Moskva, kam zamířil loni z Nižněkamsku. Třicetiletý Hanzl v 62 zápasech základní části vstřelil za Spartak 11 gólů a přidal 18 asistencí. V šesti duelech play off pak zaznamenal branku a dvě přesné asistence.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články