Hlavní obsah

V Utkání hvězd KHL si zahrají i Rachůnek a Kudrna

MOSKVA

Další dva čeští hokejisté se dočkali nominace do Utkání hvězd Kontinentální ligy. Novináři zařadili do týmu krajánků, kteří 10. ledna na Rudém náměstí v Moskvě nastoupí proti výběru ruských hráčů, obránce Karla Rachůnka z moskevského Dynama a útočníka Jaroslava Kudrnu z Magnitogorsku.

Foto: www.khl.ru

Jaroslav Kudrna v dresu Magnitogorsku

Článek

V exhibici by se tak mělo objevit minimálně šest českých hráčů. V mužstvu, které povede největší hvězda soutěže Jaromír Jágr z Omsku, jsou ještě jeho klubový spoluhráč Jakub Klepiš a další útočníci Pavel Brendl z Nižného Novgorodu a Jan Marek z Magnitogorsku.

Brendl s Markem se dostali v hlasování fanoušků do zahajovací sestavy, Klepiše si do týmu vybral sám Jágr. Navíc jedním z trenérů bude kouč Dynama Moskva Vladimír Vůjtek a vedení ligy má ještě právo doplnit do obou mužstev po dvou hráčích.

Do celku ruských hokejistů, jemuž bude šéfovat Alexej Jašin, zařadili žurnalisté také kontroverzního útočníka Alexandra Radulova z Ufy. Na jeho styl hry si po nedávném souboji reprezentačních celků na moskevském turnaji Channel One Cup řada českých hráčů hodně stěžovala.

Reklama