Hlavní obsah

Dominátor v Česku chytat nebude, poranil si prst

PRAHA

Mohlo to být rozloučení brankáře Dominika Haška s českými fanoušky. Slavný gólman sice v létě po triumfu v Pardubicích odešel do Ruska a bude v nové sezóně chytat v Kontinentální lize (KHL) za Spartak Moskva, ale jeho tým se momentálně připravuje v Česku, konkrétně v Havlíčkově Brodě. Dnes zde dokonce hraje přípravný zápas se Zlínem, diváci se však Haška v brance nedočkají.

Foto: Jana Pechová, Právo

Dominik Hašek s novináři v Havlíčkově Brodě

Článek

To, čeho se v moskevském Spartaku při angažování Dominika Haška v duchu nejvíce obávali, jim dělá vrásky už před začátkem sezóny. Pětačtyřicetiletý Hašek je zraněný. Naštěstí nejde prozatím o nic vážného, podle posledních zpráv má jen poraněný prst na ruce.

Nový design helmy Dominika Haška, s kterou bude chytat za Spartakfoto: www.spartak.ru

Chytat však nemůže. Znamená to, že všichni fanoušci, kteří se těšili, že dnes uvidí v Havlíčkově Brodě Haška v akci, mají smůlu. V brance Spartaku se v zápase proti Zlínu nejspíše objeví jeden z náhradníků Konobrij, Jachin.

Hašek se nepředstaví ani v páteční exhibici v Litvínově, kde se s aktivní kariérou slavnostně rozloučí tamní ikony Jiří Šlégr a Robert Reichel. Hašek měl nastoupit v brance jednoho z výběrů.

Reklama