Hlavní obsah

Dominátor chce pokračovat v kariéře. Nevím o tom, říká jeho osobní trenér

PRAHA

Ročník narození mu ukazuje číslovku 1965, přesto hokejový brankář Dominik Hašek patrně nepošle betony k ledu. Údajně se rozhodl pro pokračování kariéry. V letošní sezóně chytal v Kontinentální lize za Spartak Moskva. S klubem v bitvě o Gagarinův pohár neuspěl, ale v základní části si připsal sedm čistých kont, byl v ruské soutěži nejlepší. A patrně přidá další nuly i v příštím ročníku KHL.

Článek

„Zatím nemohu říct, zda budu i nadále pokračovat ve Spartaku, je tam ještě mnoho nevyjasněných otázek. Ale cítím se skvěle a určitě chci někde hrát i v příští sezóně,“ citoval Haška server tn.cz. Ten vycházel z ruských médií.

„Mluvil jsem s Dominikem před týdnem, to platila informace, že se rozhodne po konci play-off v Rusku,“ řekl Sport.cz Haškův osobní trenér Josef Bruk. Ten by ho v případě kladné odpovědi měl opět přes léto připravovat.

„Můj osobní názor je, že bude pokračovat v Kontinentální lize ještě rok. Dominik byl ale teď na lyžích, nevím, jestli se něco změnilo. Uvidíme za pár týdnů. On má před sebou cestu do Detroitu, potom jede do Ruska,“ dodal zkušený trenér.

Po skončení letošní sezóny Hašek řekl, že pokud bude pokračovat, tak to bude v KHL. Ruský Sport Express před dvěma týdny uvedl, že Spartak by to být ale neměl. Existují tedy dvě otázky. Bude Hašek chytat? Pokud ano, tak kde?

Reklama