Hlavní obsah

Lev otevřel pokladny. Na slovenskou KHL i za 11 tisíc, ale i za stovku

PRAHA

Čekání skončilo, historický prodej započal. Teď už stačí jen přepočítat eura, vyndat je z peněženky, zaplatit a máte v ruce permanentku, kterou na Slovensku zatím nikdo doma neměl. HC Lev Poprad, nováček Kontinentální hokejové ligy, ve čtvrtek ve tři odpoledne otevřel pokladny.

Foto: www.hclev.eu

Vzor permanentky pro premiérový ročník popradského Lva v KHL.

Článek

Ceny permanentek se pohybují od 168 do 462 eur, tedy od 4062 do 11 170 korun. Ty jsou rozděleny do šesti cenových kategorií, od míst pro fanoušky v kotli až po klientelu, která žádá největší pohodlí.

Od čtvrtka popradský Lev prodává okolo tří tisíc permanentek na základní část KHL.  Po vyčerpání této nabídky budou v prodeji už jen jednotlivé vstupenky. Jejich cena začíná na šesti eurech a končí na devatenácti. V přepočtu jde o částku 145 až 460 korun. V předprodeji jsou lístky o dvě eura levnější. Kdo si pospíší, sežene ho i za stovku.

Na druhé mužstvo z Popradu, které hraje slovenskou nejvyšší soutěž, stojí vstupenka pro dospělého 58 korun. „Atmosféra v týmu je skvělá, více nás už spolu hrálo, známe se, takže se už těšíme na začátek sezóny,“ přiznává Lev Ľuboš Bartečko.

Kdo by chtěl pravidelně navštěvovat utkání obou klubů, které se v Popradu uskuteční, může si zakoupit speciální permanentku za sto eur - 2418 korun.

Reklama

Související témata: