Hlavní obsah

VIDEO: Tihle jsou nepoučitelní, bitkaři z Čechova si v KHL opět zaboxovali

Jsou poslední, vstřelili nejméně gólů, ale mají hráče na špici v počtu nasbíraných trestných minut. Taková je vizitka hokejistů Viťazu Čechov v Kontinentální lize. Naposledy tento tým vyfasoval sedm gólů od Dinama Riga. Na výhru nemohl ani pomyslet, tak se pobavil jinak. Ano, hromadná rvačka známého mužstva bitkařů.

Bitka mezi hráči Čechova a Dinama Riga

Článek

První třetinu uhráli s nulou, ve druhé části Čechov inkasoval třikrát, ve třetí čtyřikrát. O výsledku nebylo pochyb, a tak místo hokeje dostala přednost boxerská vložka. I trio kanadských hromotluků Christopher Brennan, Nick Tarnasky a Jeremy Jablonski se pustilo do své práce. Hlavně kvůli nim Viťaz posbíral v utkání 102 trestných minut.

Tito tři jsou jednoznačně nejtrestanějšími hráči v mužstvu. A ne jen tam. Brennan a Jablonski nasbírali nejvíce trestných minut ze všech hokejistů v KHL. A to přitom z deseti odehraných zápasů odehráli polovinu. A jejich příspěvek do kanadského bodování? V produktivitě velká nula, oni nemají ani bodík.

Však klub na tom není o mnoho lépe. V deseti utkáních si přišel na šest bodů, inkasoval 33 gólů a jen 12 jich vstřelil. Není horšího mužstva. Má takový soubor v KHL smysl, když sbírá jen trestné minuty, bije soupeře, dostává pokuty a musí ho řešit vedení soutěže...

Reklama