Hlavní obsah

Magnitogorsk - Omsk 2:3 SNKovář nahrál na vyrovnání, ale Magnitogorsk opět nezvládl nájezdy

Moskva

Hokejový útočník Jan Kovář třicátou asistencí v sezóně přispěl k bodovému zisku Magnitogorsku v KHL, Metallurg ale na vlastním ledě prohrál s Omskem po samostatných nájezdech 2:3. Domácí tým v poslední třetině zlikvidoval dvougólové manko, přičemž Jan Kovář v 50. minutě v přesilovce ideálně přihrál Viktoru Antipinovi na vyrovnávací branku. Nájezdy pak ale Magnitogorsk stejně jako v předchozím duelu proti Astaně nezvládl a prohrál popáté za sebou.

Článek

Kovář je nejlepším nahrávačem soutěže a s 41 kanadskými body se posunul na druhé místo produktivity KHL o jeden před spoluhráče Danise Zaripova. Vedení si upevnil další hráč Magnitogorsku Sergej Mozjakin, který si gólem a asistencí polepšil na 46 bodů.

Magnitogorsku patří třetí místo ve Východní konferenci, ale už se na něj bodově dotáhla Ufa, jež zvítězila v prodloužení 3:2 nad Chanty-Mansijskem. Na prvním gólu Jugry se asistencí podíleli Radek Smoleňák a Marek Trončinský. Chanty-Mansijsk prohrál pošesté za sebou, což je aktuálně nejdelší série v KHL.

Kontinentální hokejová liga:
Čeljabinsk - Barys Astana 0:4
Ufa - Chanty-Mansijsk 3:2 v prodl. (za hosty Trončinský a Smoleňák oba 0+1)
Magnitogorsk - Omsk 2:3 po sam. nájezdech (za domácí Kovář 0+1),
Nižněkamsk - Jekatěrinburg 2:3
Viťaz Čechov - Kazaň 2:3.

Reklama

Související témata: