Hlavní obsah

Budějovičtí jen využili naše chyby, smutnili hráči Slovanu

Individuální chyby při plnění defenzivních činností prý především rozhodly o porážce hokejistů Slovanu Bratislava v Lize mistrů na ledě Českých Budějovic. Slovenský mistr cestoval na jih Čech s ambicemi vstoupit do prestižní soutěže se ziskem bodů, ale nakonec odjížděl s porážkou 2:5 od týmu, který v předchozích sedmi zápasech nepoznal vítězství.

Článek

"Jsem smutný, chtěli jsme vyhrát. Čekal nás velký zápas, ale soupeř dal v začátcích třetin góly a my už na ně nestačili odpovědět. Neumím si náš výkon vysvětlit," řekl slovenské tiskové agentuře SITA brankář Slovanu Sasu Hovi. Finský gólman patřil k nejlepším hráčům hostí, přesto i on se nezdráhal sebekritiky. "Ani já jsem neměl svůj nejlepší den. Při troše štěstí a skvělé formě se tři góly daly chytit."

Kropáč si návrat představoval jinak 

Útočník Slovanu Radoslav Kropáč oblékal dres Českých Budějovic v sezóně 2004/05 a návrat do Jižních Čech si představoval úplně jinak. "Doufal jsem, že to bude příjemnější. Ale udělali jsme individuální chyby, které domácí potrestali. V podobných zápasech musíme tyto chyby odbourat a zlepšit obranu," tvrdil hráč, podle kterého by jinak Slovan určitě měl šanci uspět. "České Budějovice nehrály tak dobře jako v minulosti. Jenom využily naše chyby a daly z nich góly," dodal.

Kapitán Slovanu Róbert Döme to viděl střízlivěji. "Nešlo nám to. Musím přiznat, že tentokrát byly Budějovice nad naše síly," přiznal hráč, pro kterého byl duel v Českých Budějovicích na delší dobu posledním soutěžním zápasem. Ve slovenské extralize jej totiž čeká desetizápasový distanc za napadení košického hráče L´ubomíra Chmela.

Reklama

Související témata: