Hlavní obsah

Fanoušci mohou hokejistům fandit u obrazovek v centru Prahy

PRAHA

Fanoušci české hokejové reprezentace mohou o víkendu přijít povzbuzovat mužstvo do centra Prahy. V sobotu se zápasy budou promítat na Václavském náměstí, v neděli pak na Staroměstském. Informoval o tom tiskový mluvčí magistrátu Jiří Wolf.

Foto: NOVINKY, Jan Čech

Fanoušci na Václavském náměstí před velkoplošnou obrazovkou.

Článek

Obrazovky budou mít rozměry šest krát čtyři metry. Promítat se na nich bude sobotní utkání Čechů se Švédy a nedělní souboje o zlato i bronz.

Sobotní bitva mezi Českou republikou a Švédskem vypukne ve 14:00. O čtyři hodiny později se o finále utkají také Rusové s Němci, i tento zápas bude možné v centru metropole sledovat. V neděli se pak fanoušci mohou vypravit na Staroměstské náměstí. Boj o bronz začne v 16:15, o zlato ve 20:30.

Připraven je také doprovodný program. Na Staroměstském náměstí budou po oba dny vystupovat na velkém podiu osobnosti české pop scény. K dispozici bude také občerstvení a sociální zařízení.

Podobné akce se v centru Prahy konaly i v minulých letech při některých zápasech fotbalové a hokejové reprezentace. Poprvé se na náměstí objevily velkoplošné obrazovky při olympiádě v Naganu v roce 1998, kde český tým hokejový turnaj vyhrál.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články