Hlavní obsah

Panebože! zdráhal se Kaut uvěřit, kdo po draftu přispěchal s gratulací

Dallas/NHL

Uběhlo jen pár desítek minut od momentu, kdy si jej v prvním kole draftu NHL jako celkově šestnáctého v pořadí vybralo do svých řad Colorado. Osmnáctiletý český hokejový útočník Martin Kaut stále ještě vstřebával nadšení a to na něj čekalo další překvapení...

Foto: Michael Ainsworth, ČTK/AP

Český hokejový útočník Martin Kaut poté, co si jej v prvním kole draftu NHL vybralo Colorado.

Článek

Martin Kaut, 16. hráč letošního draftu

Dosavadnímu hráči Pardubic totiž na mobilu okamžitě začaly pípat zprávy s gratulacemi. A neozývali se jen kamarádi a rodinní příslušníci. Kautovi blahopřály i hvězdy Avalanche.

„To je Landeskog? Panebože!" zdráhal se Kaut uvěřit, že si na něj vzpomněl i švédský dvojnásobný mistr světa.

„Teď si píšu s Nathanem MacKinnonem," prozradil brněnský rodák konverzaci s jedničkou draftu NHL z roku 2013, která v uplynulém ročníku byla s 97 body pátým nejproduktivnějším hráčem celé NHL.

„Jsem fakt překvapený a nadšený. Je to úžasné. (Píšou) že mi blahopřejí a vítají mě v Coloradu. Že se uvidíme v září. Už se na září těším," prohlásil Kaut.

Od pátku mladíka v Coloradu čeká nováčkovský kemp, kterého se zúčastní čtyři brankáři a pětadvacet hráčů do pole. Kaut na něm nebude jediným Čechem, spolu s ním se budou chtít předvést i gólmani Pavel Francouz a Petr Kváča.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články