Hlavní obsah

Na světě byla teprve dvacet minut. Nově narozená fanynka Blues si poseděla ve Stanley Cupu

Na světě byla méně než hodinu, přesto už ví, jaké to je dotýkat se slavné hokejové trofeje. Američanka Ann Marie Vancilová se narodila v úterý ve městě St. Louis a její rodiče jsou vášnivými fanoušky Blues, finalistů letošního ročníku NHL. Ann tak pokořila dosavadní rekord. Je nejmladším člověkem na světě, který si poseděl ve Stanley Cupu.

Foto: Sport.cz

Fanoušci Blues posadili svou nově narozenou holčičku do Stanley Cupu.

Článek

Dva oddaní fanoušci Blues Clark a Beth se dozvěděli, že pohár pro vítěze NHL bude v nemocnici jen pár hodin před tím, než se jejich dcera měla narodit. Když se jejich potomek dostal na svět o něco dříve, než bylo v plánu, neváhali a poprosili personál, jestli by nemohl zařídit návštěvu Stanley Cupu přímo v jejich pokoji.

A tak se také stalo. Fanynka St. Louis Ann si tak mohla posedět ve slavné trofeji pouhých 20 minut po svém narození, čímž překonala dosavadní rekord rodičů z Chicaga, kteří svého syna posadili do trofeje, když byl starý 97 minut.

„Také jsem byla fanynkou Blues ještě před tím, než jsem začala chodit," nechala se slyšet pro místní média novopečená maminka Anny. „Blues do toho!" zakřičeli oba rodiče do objektivů, když je fotografové zvěčňovali společně s pohárem.

Reklama

Související témata: