Hlavní obsah

Kubalík má před sebou neskutečný večer. Věří, že bude hrát v Praze NHL

Chicago

Premiéra v NHL, navíc v Praze. Tento sen může už za pár dnů prožít hokejový útočník Dominik Kubalík z Chicaga Blackhawks. V květnu čtyřiadvacetiletý rodák z Plzně podepsal roční kontrakt v zámoří. Příští týden by měl být s týmem už v Praze, kde 4. října Chicago nastoupí na úvod sezony proti Philadelphii, za kterou hraje Jakub Voráček.

Dominik Kubalík se těší na premiéru v NHL. Navíc může být v Praze.

 
Článek

„Ještě o tom nechci přemýšlet, protože to ještě není úplně jistý, ale zápas se blíží a hrozně se těším. Zahrát si první zápas NHL doma v Praze, to by bylo něco neskutečného. A to pro mě i pro moji rodinu. Věřím, že to vyjde,“ řekl před odletem do Evropy v rozhovoru pro Sport.cz Kubalík, který už sháněl lístky navíc na výjimečný duel v O2 areně.

Už dopředu se ho spoluhráči z týmu vyptávali na hlavní české město. „Co by měli vidět v Praze, ptají se na restaurace, kam vyrazit. Všichni se těší, každý ví, že Praha je krásná,“ usmál se český útočník, který byl v minulé sezoně nejproduktivnějším hráčem nejvyšší švýcarské soutěže.

Start v Chicagu se před pár dny Kubalíkovi povedl. Minulý týden při svém debutu za Blackhawks vstřelil dva góly v přípravném utkání proti Detroitu.

Reklama

Související témata: