Hlavní obsah

Když řidič rolby naskočil do NHL, pobláznil fanoušky. Teď na něj střílí doma manželka

Praha
Aktualizováno

Před měsícem prožil jeden z nejúžasnějších okamžiků na světě. Řidič rolby David Ayres si zachytal v dresu Caroliny v NHL. Nakonec nečekaně zvládl polovinu zápasu a slavil výhru nad Torontem. Uběhlo pár týdnů a nejslavnější hokejová liga stojí. Dvaačtyřicetiletý muž se snaží přesto udržet ve formě. A to dost nečekaně.

Foto: Facebook: David Ayres Goalie Fan Club

Brankář David Ayres si užil nečekanou slávu v NHL, teď na něj doma střílí z pistole manželka.

Článek

Ayres se postavil v pokoji ke zdi a nechal na sebe pálit z dětské pistole. Střelkyní byla překvapivě jeho manželka Sarah, ta pálila umělohmotné kuličky. Sedm ran, kolik jich prošlo?

Doma chytal pro radost, při svém vítězném debutu v NHL podepsal smlouvu na 500 dolarů a o tom, že má nastoupit do zápasu, se dozvěděl smskou. Teď mu žádná nepípne, celý sport na světě má jiné starosti.

I když se nehraje, většina hokejistů se snaží zabavit. Stejně jako útočník Colorada Nazem Kadri. Ten se v domácí karanténě rozhodl, že si vylepší golfovou techniku. A podle zveřejněného videa se mu docela daří.

Na první pohled spojil nespojitelné, ale golfová hůl, míček, prázdný kelímek a stůl na ping pong mohou také dobře zabavit. Výsledek? Můžete zkusit sami, jestli tohle zvládnete.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Would you believe me if I said I only needed one shot ?

Příspěvek sdílený Nazem Kadri (@43kadri),Bře 23, 2020 v 7:45 PDT

To Evander Kane ze San Jose si zvolil lehčí trénink. S tímto „rafanem" nemohl své pobíhání prohrát.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

My new trainer is @georgiamaykane #quarantine

Příspěvek sdílený EVANDER KANE (@evander9kane),Bře 21, 2020 v 4:41 PDT

Reklama