Hlavní obsah

Kaše se v Torontu připojil k týmu Bostonu, dnes ale hrát nebude

Toronto

Český hokejový útočník Ondřej Kaše se po dlouhé karanténě připojil ke zbytku týmu Bruins, kteří se připravují na úvodní zápas skupiny o nasazení ve Východní konferenci proti Philadelphii. Čtyřiadvacetiletý Kaše dorazil v pátek do Toronta, v sobotu trénoval, ale do dnešního večerního souboje s Flyers ještě nezasáhne.

Foto: Profimedia.cz

Ondřej Kaše při tréninku Bostonu (archivní foto).

Článek

Kaše změnil v NHL poprvé dres ve druhé polovině února, kdy ho Boston získal během výměny z Anaheimu. I kvůli zkrácení základní části ale sehrál dosud v novém působišti jen šest zápasů s bilancí jediné asistence.

Před restartem sezony po koronavirové pauze však s Davidem Pastrňákem absolvovali jen jeden trénink během přípravného kempu s menší skupinkou hráčů. A zatímco Pastrňák se v Torontu, které je centrálním městem pro týmy Východní konference při dohrání sezony, zapojil hned do tréninku a byl také jediným úspěšným střelcem týmu v přípravném duelu s Columbusem (1:4), Kaše si musel ještě počkat.

"Neabsolvoval karanténu tady, ale v Nové Anglii. Přijel v pátek a v sobotu ráno byl na ledě s hráči, kteří jsou tu s námi, ale jsou mimo sestavu. Zabruslil si, v neděli hrát nebude. Docela určitě nenastoupí," uvedl trenér Bruce Cassidy.

Kaše nechtěl s novináři situaci komentovat. "Nerad bych celou věc rozebíral a zabíhal do detailů. Nemohu toho moc říci," řekl. Za poslední měsíc byl dvakrát na ledě. "Myslím si ale, že se do toho rychle dostanu, protože než jsem dorazil sem, tak jsem pracoval opravdu velmi tvrdě," ujistil Kaše.

Reklama

Související témata: