Hlavní obsah

Eliáš musel kvůli sněhové kalamitě přenocovat po zápase NHL v autě

Jako by nestačilo, že hokejisté New Jersey jdou v NHL od porážky k porážce. Kvůli sněhové bouři, která se prohnala státem New York, teď zažili někteří hráči Devils neplánované dobrodružství. Patrik Eliáš dokonce musel přečkat noc v autě.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Hokejista Patrik Eliáš

Článek

Když v neděli ve 22.45 odjížděl se spoluhráčem Travisem Zajacem po utkání s Torontem z haly Prudential Center v Newarku, netušil, že domů se dostane až v půl osmé ráno. Kvůli mrazivému počasí a ostrému větru byla totiž uzavřena silnice 280, uprostřed níž Eliášovo auto uvízlo.

„Ještě že jsme jeli spolu, protože situace to byla dost nepříjemná. Měli jsme u sebe jen pytlík arašídů. U nás doma ve Winnipegu by se to nestalo, trocha sněhu přece nevypne celý stát,“ nadával Zajac.

„Nemohli jsme dělat nic, jen jsme seděli a byli pěkně vytočení. Pustili jsme si rádio, já jsem u toho párkrát usnul,“ popisoval Eliáš, který nechal topení zapnuté celou noc a probral se až ve chvíli, kdy mu na sklo v sedm ráno ťukal policista. Společně se Zajacem však nebyli jedinými hokejisty Ďáblů, kteří měli logistické potíže. Arnott dorazil domů ve čtyři ráno, Pelley v půl třetí a také se nevraceli z baru…

Reklama

Související témata: