Hlavní obsah

New York Rangers vyhráli i v Bratislavě nad Slovanem

BRATISLAVA

Hokejisté New York Rangers zvítězili v dalším přípravním utkání v Bratislavě nad místním Slovanem 4:1, po třetinách 1:0, 0:3 a 0:1. Slovan Bratislava vyhrával po první třetině 1:0, když obránce Švárny využil v deváté minutě přesilovku Slovanu. V první třetině hrál Slovan vyrovnanou partii, když vyslal na Lunquista 12 střel a Rangers na domácího brankaře Konráda pouze šest.

Foto: Jan Koller, ČTK

Miroslav Šatan (vlevo) ze Slovanu a Steve Eminger z Rangers

Článek

„V první třetině jsme se jen postupně dostávali do tempa,“ přiznala hvězda Rangers Marián Gáborík po utkání. Rangers ve druhé třetině dokonale obrátili vývoj utkání, když vstřelili tři góly.

Zuccarello a Boyle využili přesilovku a Anisimov vstřelil branku dokonce ve vlastním oslabení. Slovan se už do konce třetiny z tohoto úderu neprobral. „Rozhodla naše přesilovka, když jsme během minuty dali dva góly,“ připustil Gáborík.

Ve třetí třetině se Slovan snažil o dosažení dalšího gólu, ale kvalita už byla jasně na straně Rangers. Jezdci vstřelili další branku a pak už utkání kontrolovali.

„Bylo to dobré utkání. Diváci si přišli na své. Slovan měl vynikající první třetinu, pak jsme začali více bruslit a začali jsme hrát víc do těla,“ hodnotil po utkání Gáborík. „V první třetině se mi zdáli Rangers mírně zaskočeni. Ve druhé třetině jsme hráli oslabení o dva hráče, dostali jsme dva góly během minuty a to rozhodlo,“ uvedl po utkání nejlepší hráč Slovanu Miroslav Šatan.

Reklama

Související témata: