Hlavní obsah

VIDEO: Obrovitý Chára se proměnil v růžového králíčka. Patrně největšího na světě

Tohle nikdo nepřekoná. Největším růžovým králíčkem se stal pro letošní Halloween hokejový obr Zdeno Chára. A možná ne jen pro tento okamžik. Kapitán Bostonu, který narostl do výšky 206 centimetrů, na sebe navléknul nevšední výstroj a ukázal, že je frajer. To vše pro pobavení dětí v nemocnici v Bostonu. Společně s ním děti bavili i jeho spoluhráči, kteří se také nebáli odvážných převleků.

Zdeno Chára se spoluhráči z Bostonu bavili děti v nemocnici.

Článek

Brad Marchand se navlékl do vojenské uniformy, Dennis McQuaid se převtělil do Freda Flinstona a Jordan Caron se na chvíli proměnil v pestrobarevnou pastelku.

„Nevím, kde sehnali tak velký oblek králíčka,“ smál se McQuiad, když se Chára soukal do připravené růžové róby. „Slyšel jsem děti, nevěděly, jestli je to zajíček, nebo ne. Jedno dítě si myslelo, že jde o mimozemšťana,“ dodal pro nesn.com.

Děti se bavily a dostaly i dárky - klubové suvenýry, nechyběly ani podpisy hráčů. „V růžové vypadal skvěle, byla to zábava. Je skvělé, že je ochoten dělat pro děti věci, aby se smály,“ pověděl Marchand.

Pohled na přerostlého a růžového králíka mohl být děsivý, ale děti si podívanou užily. „Možná byl někdo trochu plachý, ale nemyslím si, že děti měly strach. Byly nadšené a některé i překvapené. Většina měla radost a úsměv na tváři, to bylo dobře,“ promluvil králíček, tedy Chára, nejvyšší hokejista zámořské NHL.

I přes komické obleky šlo především o jedno, rozptýlit dětem dlouhé hodiny v nemocnici. „Byla to legrace, šlo o dobrý zážitek. Šlo o něco, co je pro mě hodně důležité, stejně tak pro náš tým. Zaslouží si to děti i jejich rodiny,“ dodal Chára.

Reklama

Související témata: