Hlavní obsah

VIDEO: Jen minutu a dost. Kníratý Jágr nedohrál a vynechá i příští zápas NHL

PHILADELPHIA

Jaromír Jágr nedohrál kvůli zranění čtvrteční zápas Philadelphie proti Phoenixu. I když slovo nedohrál asi není úplně přesné, devětatřicetiletý útočník totiž strávil na ledě jen minutu a dvaadvacet sekund a po třetím střídání odstoupil kvůli blíže nespecifikovanému zranění v dolní části těla. Podle prvních zpráv vynechá i příští duel ve Winnipegu.

Foto: Matt Slocum, ČTK/AP

Jaromír Jágr (vlevo) opouští v utkání s Phoenixem ledovou plochu

Článek

"S Jaromírem jsem mluvil a říkal, že by měl být během pár dní v pořádku," uvedl generální manažer týmu Philadelphia Flyers Paul Holmgren, aniž by přiblížil, o jaké zranění se jedná. "Událo se to během druhého střídání. Zítra půjde na vyšetření a uvidíme, jak je na tom," dodal tajemně. Zároveň odmítl, že by si Jágr obnovil nějaké předchozí zranění, například třísel, s nimiž měl v minulosti vleklé problémy.

Flyers hrají v sobotu zápas na ledě Winnipegu, Jágr však s týmem do Kanady neodletěl. Při optimistických prognózách bude zpátky na ledě při pondělním zápase NHL doma proti Carolině.

Jágr je druhým nejproduktivnějším hráčem týmu, v první sezóně po návratu z ruského Omsku nasbíral 17 bodů včetně šesti gólů. Philadelphia i bez něj porazila Phoenix 2:1.

Česká superhvězda nedávno překvapila zámořské novináře svojí novou vizáží. Jeho tvář totiž zdobí knír a licousy. Stejně jako další hráči se přestal během listopadu holit, aby podpořil boj proti rakovině prostaty.

Reklama

Související témata: