Hlavní obsah

VIDEO: Sudí v NHL použitou žvýkačku nalepil na plexisklo. Pán s kávou měl práci

PRAHA

Hokejový zápas, rozhodčí a žvýkačka nejsou ideálním spojením pro nejrychlejší kolektivní sport na světě. Správně rozpracovaná guma na ledu může způsobit problém. Proto je lepší mu předcházet. Tak se zachoval i sudí v NHL. On si pomohl, možná předešel zranění, ale na pár chvil nečekaně zaměstnal muže v boxu časoměřičů. Ten si přitom popíjel v poklidu kávu.

Foto: repro NHL.com

Sudí lepí žvýkačku na plexisklo u časoměřičů.

Článek

Šestatřicetiletý rozhodčí Chris Rooney má v nejslavnější hokejové lize hodně zkušeností. Na kontě má už téměř pět set zápasů v této prestižní lize, přesně 487.

Ví, co a jak, jen tak ho nic nerozhází. A proto si s chladnou hlavou poradil i se žvýkačkou. Vyndal ji z úst a nalepil na tvrzené sklo z druhé strany, jen prostrčil ruku kulatým otvorem pro komunikaci. Přitom ani nemrkl a pokračoval dále v debatě s kolegou při utkání Toronta s Los Angeles.

Sudí z Bostonu, který má na kontě i patnáct utkání v play-off, začal pískat v NHL od sezóny 2000/2001. Mnohdy si rozhodčích fanoušci nevšimnou, v tomto případě to ale tak úplně neplatí. Určitě ne pro muže, který musel žvýkačku odstranit.

Reklama

Související témata: