Hlavní obsah

VIDEO: Jágrův trenér se cpal do šatny a málem to schytal od hráče soupeře

DALLAS

Trenér hokejistů Philadelphia Flyers Peter Laviolette během středečního utkání NHL v Dallasu příliš spěchal do šatny a málem tak přišel k úhoně. Po první třetině zápasu odcházeli z ledu do šatny domácí hráči, když se v tunelu objevil Laviolette a dožadoval se průchodu. V cestě mu ale stál útočník Stars Steve Ott, kterému se to pranic nelíbilo.

Foto: Matt Slocum, ČTK/AP

Trenér hokejistů Philadelphie Peter Laviolette bývá často emotivní

Článek

Ze zápasu mezi Dallasem a Philadelphií uběhla první třetina a hráči domácího týmu Stars zamířili do šaten. V tom se ale v tunelu haly American Airlines Center objevil kouč hostí Laviolette. V cestě mu však stál Ott, který mu zřejmě řekl, aby počkal. Laviolette jej však neurvale odstrčil a pokračoval v cestě.

"To jsem ještě nezažil. Ukázal, že k naší hale nemá respekt. Stačí přece nechat náš tým odejít. Není to nic složitého," rozčiloval se Ott po zápase nad nedodržením nepsaného pravidla, že do šatny odchází jako první domácí tým.

"Zřejmě si myslí, že má větší moc než ostatní, ale spíše je to tak, že je arogantnější než většina trenérů v NHL," myslí si Ott. "Já osobně bych nic takového v hale Philadelphie neudělal. Stačí mít přece trochu respektu," dodal.

Na ledě však právě Ott mnoho respektu neukázal, když právě v první třetině tvrdě atakoval hostujícího Girouxe, jenž se vrátil po otřesu mozku. Zda byl právě tohle důvod, proč Laviolette Otta nekompromisně odstrčil, však trenér Flyers nechtěl komentovat. "Bylo to pro nás velké vítězství na ledě venku," řekl jen suše po zápase.

Reklama