Hlavní obsah

Krejčí se opět zranil, proti Chicagu bude chybět

Chicago

David Krejčí bude dnes chybět v sestavě Bostonu na ledě Chicaga. Český hokejový útočník je mimo hru po pátečním zákroku Alexandra Steena ze St. Louis, při nemž si zranil pravou nohu, jak uvádí deník Boston Herald. Kouč Claude Julien novinářům řekl, že dosud není jasné, jak dlouho nebude 28letý hokejista k dispozici.

Foto: Scott Kane, ČTK/AP

David Krejčí (46) v utkání proti St. Louis, které předčasně opustil kvůli zranění.

Článek

„Nebudeme o vážnosti jeho zranění vědět více, dokud se nevrátíme domů, kde jej prohlédnou naši lékaři," řekl Julien, podle něhož ale současný problém nijak nesouvisí s potížemi s třísly, které Krejčího trápily na začátku sezóny. Ofenzivní lídr ale dnes vynechá už 21. zápas v tomto ročníku.

„Není to tak špatné, aby nemohl zůstat s týmem. Naši maséři se o něj starají, což je jediné, co pro to můžeme v tuto chvíli udělat," doplnil Julien. Boston se vrátí z pětizápasové série zápasů venku po dnešním duelu v Chicagu. Krejčí v této sezóně stihl odehrát jen 38 utkání a připsal si 26 bodů za sedm branek a 19 asistencí.

Do konce sezóny se musejí Bruins navíc obejít bez obránce Kevana Millera, který podstoupí operaci ramena. Vykloubil si ho v pondělním utkání v Calgary.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.