Hlavní obsah

Za pukem šel jako buldok. Třináctý gól rozhodl, střelec skončil v brance

Praha

Ztratil puk na jedné straně kluziště, na druhé se k němu zase dostal přes odraz o mantinel a šel na brankáře. Uspěl. Cam Atkinson rozhodl zápas v NHL. Puk i on skončili v brance. Columbus porazil Ottawu v prodloužení 7:6. Sedmadvacetiletý útočník vstřelil svůj třiadvacátý gól v sezóně a je třetím v pořadí střelců celé ligy.

Foto: Profimedia.cz

Cam Atkinson překonává gólmana Mike Condona. Nakonec skončil v brance i s pukem a Columbus porazil Ottawu v prodloužení 7:6.

Článek

Atkinson neuspěl v souboji na polovině hřiště s Erikem Karlssonem, ten ale vzápětí zklamal, když netrefil branku a puk se přes odraz od zadního mantinelu dostal na červenou čáru, kde stál už připravený útočník Columbusu. Nabral puk, uspěl a slavil. Pár sekund a vše bylo jinak.

„Snažil jsem se chytit Karlssona. Ten chlap je jeden z nejrychlejších kluků v lize. Tak nějak jsem to čekal. Když střílel, otočil jsem se a puk naštěstí o vlásek minul branku, pak se dostal až ke mně a já šel do brejku," popsal situaci sedmadvacetiletý forvard, který v utkání vstřelil dvě branky.

Reklama