Hlavní obsah

Kuriózní moment v NHL! Po bitce českého hráče bylo plno na lavici hanby

Praha

Jel na branku, vystřelil. Konec? Ne. Jen část práce, kterou musel při tomto střídání předvést Radek Faksa v NHL. Vracel se zpátky, uslyšel hvizd rozhodčího a měl zase o zábavu postaráno. Tentokrát se vydal řešit situaci pěstmi. Útočník Dallasu se takto předvedl v utkání s Nashvillem, kde se popral s Vernonem Fiddlerem, bývalým spoluhráčem.

Foto: Profimedia.cz

Brankář Nashvillu Pekka Rinne čelí šanci, kterou má v dresu Dallasu Radek Faksa.

Článek

Třiadvacetiletý Faksa a P. K. Subban, to byla první možnost, tento soupeř dal ruce radši pryč a vyskočil z možného souboje. Zbyl tedy Fiddler, který měl v bitce opticky navrch, snažil se českého reprezentanta trefit, ale moc se mu to nedařilo. Rány nenašly hlavu. Naopak Faksa soka povalil na led a pár na cestu mu přidal. Pak se do všeho už zapojili rozhodčí.

Po tomto incidentu bylo na lavici hanby plno. Na trestné Nashvillu se mačkali čtyři hráči, pokud by přišel pátý, asi by musel trest patrně prostát.

Faksa se do bitky pustil i před pár týdny. V lednu byl jeho protivníkem Thomas Hickey z New York Islanders. V tomto případě se dostal na záda rodák z Opavy. Sedmadvacetiletý obránce si ho hodil jako při zápase MMA.

Reklama

Související témata: