Hlavní obsah

Hokejová extraliga se v neděli převlékne do zelené. Proč?

Praha

Základní část extraligy míří pomalu do finiše, v neděli se odehraje již 50. kolo. A ve hře budou nejen důležité body. Všech sedm extraligových stadionů se převleče do zelených barev oficiálního partnera soutěže, společnosti ŠKODA AUTO a.s. Premiérový ročník projektu Naše kolo ukáže fanouškům novinky z produkce mladoboleslavské automobilky, hokejovým příznivcům pak připraví soutěže o unikátní ceny v čele s výjezdy na květnový světový šampionát ve Švýcarsku.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Brankář Mladé Boleslavi Justin Peters, Lukáš Rousek ze Sparty a Mitchell Fillman z Mladé Boleslavi.

Článek

Liberec už sice Prezidentský pohár obhájil s předstihem, to ale sedmičce duelů 50. kola nejvyšší soutěže neubírá na dramatičnosti. Souboje 50. kola o první šestku, o předkolo play off i o holou záchranu dávají tušit napínavou podívanou.

Nejen sportovními souboji se však na jednotlivých stadionech budou moct bavit hokejoví příznivci. Společnost ŠKODA AUTO a.s. pro ně připravila speciální soutěže o exkluzivní hokejové ceny. Na všech stadionech bude mezi fanoušky vhozeno 10 klubových šál domácího celku, ve třech se budou ukrývat pozvánky do přestávkové soutěže. Tři fanoušci se tak přímo na ledové ploše poměří v hokejových dovednostech, vítěz se může těšit na zájezd pro 2 osoby na úvodní utkání české hokejové reprezentace v rámci MS v ledním hokeji 2020. Smutnit nebudou ani zbývající soutěžící, kteří si odnesou 2 permanentky na další sezonu domácího klubu, respektive 2 VIP vstupenky na vybraný zápas.

Na všech stadionech se budou pohybovat hostesky v tradičních zelených barvách oficiálního partnera soutěže tablety v rukou budou sbírat tipy fanoušků na celkovou návštěvu všech stadionů v 50. kole. Nejbližší tipující vyhraje zájezd pro dvě osoby na finálový víkend v rámci světového šampionátu. Jinými slovy čekají na šťastného výherce tři dny ve Švýcarsku, během kterých navštíví se svým doprovodem obě semifinále, utkání o bronz i samotné finálové vyvrcholení turnaje. Vyhlášen bude také nejlepší tipující na každém jednotlivém stadionu, který se může těšit na 2 permanentky svého oblíbeného klubu.

Padesáté kolo se odehraje kompletně v neděli 1. března.

Reklama