Hlavní obsah

Chcete na Winter Classic ve Špindlerově Mlýně? Vstupenky jsou už v prodeji

Praha

Winter Classic ve Špindlerově Mlýně je ještě daleko, ale už v pondělí v deset hodin byl zahájen prodej vstupenek na tuto výjimečnou akci, která proběhne od 10. do 12. prosince. „Hned za první den v předprodeji zmizela víc než tisícovka vstupenek,“ citoval hokej.cz Andreu Bársonyovou, spolumajitelku pořádající agentury Eniva.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr a Ľubomír Višňovský v dresech pro akci Winter Classic.

Článek

Na dojezdu sjezdovky ve Svatém Petru vyroste stadion s kapacitou pro 7500 diváků, kde pod širým nebem dojde na extraligový zápas mezi Spartou a Hradcem Králové, v rámci první ligy se na stejném místě utkají kladenští Rytíři se svým hrajícím majitelem Jaromírem Jágrem a nováček druhé nejvyšší soutěže z Vrchlabí.

„Věřím, že to bude akce, jaká tady v Česku nikdy nebyla a možná už nikdy nebude," prohlásil Jaromír Jágr o Winter Classic, který se v České republice ani ve světě ještě nikdy nekonal v horském prostředí.

Ceny denních vstupenek
Tribuny za brankami990 a 1390 korun
Hlavní tribuna1990, 2490, 2990 korun

„Přišlo mi trochu bláznivý postavit zimní stadion v místě pod sjezdovkou, kde nikdy nebyl a možná už nikdy nebude. Postupem času, jak jsem získával víc a víc informací, jsem se přesvědčil, že to bude nejlepší hokejová akce, která tu kdy byla. A možná za mého života i bude," je přesvědčený osmačtyřicetiletý útočník, který už za svoji kariéru zažil opravdu hodně.

Dobrá zpráva pro fanoušky. Jaromír Jágr hodlá pokračovat v kariéře, motivací je i Winter ClassicVideo: Sport.cz

Program Winter Classic (Špindlerův Mlýn)
čtvrtek 10. prosince:
12:00 HC Stadion Vrchlabí – Rytíři Kladno (junioři)
16:00 Mountfield HK – HC Sparta Praha (Juniorská liga akademií)
pátek 11. prosince:
12:00 HC Stadion Vrchlabí – Rytíři Kladno (Chance liga)
16:00 Česko – Slovensko (utkání legend)
sobota 12. prosince:
12:00 Česko – Slovensko (para hokej)
16:00 Mountfield HK – HC Sparta Praha (Tipsport extraliga)

V české extralize se uskutečnily čtyři duely pod širým nebem. V roce 2011 se hrálo na plochodrážního stadionu ve Svítkově, kde Pardubice hostily Brno. V lednu 2016 se v Brně za Lužánkami utkala Kometa s Plzní a Spartou. Letos se v Drážďanech pak na fotbalovém stadionu před návštěvou 32 009 diváků, což znamenalo nový rekord soutěže, utkaly Litvínov se Spartou.

„Věříme, že jsme pro diváky seskládali atraktivní program, který bude důvodem zajet si začátkem prosince do Špindlerova Mlýna, a že si hráči v čele s Jaromírem Jágrem užijí skvělou hokejovou atmosféru," věří akci a atraktivnímu prostředí Bársonyová.

Vstupenky jsou v prodeji na oficiálním webu akce www.winterclassic.cz.

Reklama

Související témata: