Hlavní obsah

Hokejový kouč Čada měl na Slovensku pozitivní test na koronavirus

Bratislava

Český trenér slovenského hokejového týmu Bratislava Capitals Rostislav Čada měl pozitivní test na koronavirus. Šestašedesátiletý kouč nepovede mužstvo minimálně v dnešním utkání mezinárodní rakouské ligy proti Linci. Na lavičce ho nahradí viceprezident a generální ředitel klubu Dušan Pašek.

Foto: www.khl.ru

Český trenér slovenského hokejového týmu Bratislava Capitals Rostislav Čada měl pozitivní test na koronavirus. (na archivním snímku je ještě na střídačce Omsku)

Článek

Capitals měli první případ covidu-19 v týmu minulý týden, kdy měl pozitivní nález útočník Miloš Bubela. Mužstvo šlo do karantény a po pěti dnech se podrobilo dalšímu testování, jež odhalilo nákazu u Čady a hráčů Maxima Čajkoviče a Brocka Higgse. Všichni se izolovali od týmu.

"Rosťa se má dobře. Stejně jako pozitivně testovaní hráči nemá žádné příznaky nemoci," řekl novinářům Pašek, jenž nejspíš povede tým i v neděli ve Štýrském Hradci. Bratislavský klub je aktuálně v tabulce ligy, jež byla do minulé sezony známá jako EBEL, poslední se ziskem dvou bodů ze tří zápasů.

Reklama

Související témata:
  0 : 2 Česko - Švédsko 0 : 2 dohráno
20240504T16 : 00:00+0200
Česko vs. Švédsko
Česko vs. Švédsko
Česko
Švédsko
  Česko - Švýcarsko dnes 16 : 00
20240505T16 : 00:00+0200
Česko vs. Švýcarsko
Česko vs. Švýcarsko
Česko
Švýcarsko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.