Hlavní obsah

Nedvěd si odskočí od ledu. Sundá dres a bude hostem Všechnopárty

PRAHA

Sehrál stovky zápasů v NHL, jen pár mu jich chybělo do tisícovky. Dnes se hokejista Petr Nedvěd ukáže v jiné roli. Čeká ho palba všetečných otázek od zkušeného moderátora. Kapitán libereckých Tygrů bude bavit diváky u televize v pořadu Karla Šípa - Všechnopárty.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Liberecký útočník Petr Nedvěd se ukáže v pořadu Karla Šípa. Bez dresu?

Článek

Devětatřicetiletý útočník přijal pozvání do zábavné talk show. Vše se bude točit kolem tématu „navrátilci z ciziny,“ což by mělo tomuto libereckému rodákovi vyhovovat. Patnáct sezón odehrál v NHL, navíc v roce 1994 reprezentoval Kanadu na olympijských hrách.

Pár týdnů po zisku titulu mistrů světa v roce 2010 ukázal statečnost v nezvyklé roli i kapitán národního týmu Tomáš Rolinek. Ten zavítal do pořadu Jana Krause - Uvolněte se, prosím. „Před vystoupením jsem měl rozklepané nohy, stáhnutý žaludek a trému. Při hokeji takové stavy nemám,“ přiznal později Rolinek v rozhovoru pro Sport.cz.

Trenér José Mourinhofoto: ČTK/AP/Alessandra Tarantino

Spojení sportovců a televize nebývá neobvyklé. Své o tom ví i charismatický fotbalový trenér José Mourinho. Ten měl před šesti lety v portugalské televizi dokonce svůj vlastní pořad. Ale jak rychle začal, tak i skončil. Premiéra byla i derniérou.

Úvodní díl, který se jmenoval "Mourinho" vidělo bezmála 2,8 miliónu diváků. Každý měsíc měl kouč za televizní pořad dostat více než přes 450 000 korun. Tohle mu ale nevyšlo.

Reklama