Hlavní obsah

Hokejové MS v Česku už má své profily na sociálních sítích

Praha

Hokejové mistrovství světa začne v České republice až na začátku května příštího roku, přípravy na vrcholnou akci už jsou ale v plném proudu. Ve středu například pořadatelé spustili oficiální profily na sociálních sítích Facebook a Twitter.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Švédsko-ČR, utkání o třetí místo na mistrovství světa hokejistů 2014. Zleva Jan Kovář, Jiří Sekáč, Jaromír Jágr, trenér Vladimír Růžička a Michal Vondrka na české střídačce.

Článek

"Sociální sítě jsou v rámci komunikace s fanoušky velkým fenoménem a my je chceme využívat opravdu intenzivně. Prostřednictvím Facebooku a Twitteru bychom lidem chtěli poskytovat nejenom informace o přípravách šampionátu, ale také co nejvíce zajímavostí ze zákulisí," uvedla generální sekretářka organizačního výboru Markéta Štěrbová v oficiální tiskové zprávě.

Profil MS na Facebooku bude navíc postupně spuštěn v osmi jazycích - česky, anglicky, slovensky, rusky, německy, francouzsky, švédsky a finsky. "Věříme, že oficiální profily v uvedených jazycích budou pro fanoušky v jednotlivých zemích uživatelsky příjemnější," dodala Štěrbová. Dnes byla spuštěna česká a anglická verze, v dalších jazycích budou následovat v příštích týdnech.

Reklama

Související témata: