Hlavní obsah

Vítr v sestavě. Osm hráčů se omluvilo z Channel One Cupu

Praha
Aktualizováno

Česká hokejová reprezentace se v pondělí odpoledne sejde v Praze před turnajem Channel One Cup a trenér Josef Jandač už před příjezdem hráčů musí dumat nově nad sestavou. Pro zranění či nemoc bude na ruském turnaji chybět z původní nominace šestice hráčů. Tam však trable neskončily, omluvili se totiž i dva dodatečně povolaní hokejisté.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Roman Červenka v pondělí nedorazí na sraz reprezentace.

Článek

Pro zranění se museli omluvit Roman Červenka (HC Fribourg-Gottéron), Milan Gulaš (HC Škoda Plzeň), Robert Kousal (HC Davos) a Jakub Nakládal (Lokomotiv Jaroslavl), pro nemoc Jakub Klepiš (BK Mladá Boleslav). V pondělí dopoledne přišla další novinka, omluvil se také Tomáš Filippi (Metallurg Magnitogorsk).

Z hráčů, kteří je měli nahradit, se pro nemoc nemůže turnaje zúčastnit Michal Birner (HC Fribourg-Gottéron) a pro zranění Robin Hanzl (Něftěchimik Nižněkamsk).

Jandač proto nominoval na turnaj útočníky Jana Kováře (Metallurg Magnitogorsk), Jakuba Lva (HC Vítkovice Ridera), Lukáše Radila (Spartak Moskva), Michala Řepíka (HC Slovan Bratislava), Petra Holíka (BK Mladá Boleslav) a obránce Adama Poláška (HK Soči).

Reklama

Související témata: