Hlavní obsah

Triumf sešívaných po obratu? Tipérka 13Monulka míří na výhru 168 996 Kč

Třetí předkolo fotbalové Ligy mistrů začíná a český vicemistr se jde porvat o svou šanci. Sázkaři sešívaným věří a tipérka 13Monulka to vidí na drama s obratem!

Foto: Tipsport

Triumf sešívaných po obratu? Tipérka 13Monulka míří na výhru 168 996 Kč

Článek

Sparta se v evropských pohárech zase moc nehřála. Ani ne po týdnu má však český fotbal dalšího zástupce ve hře. Slavia totiž naskočí do třetího předkola Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev a tipéři domácím docela věří. Dvě třetiny tiketů nesou výhru domácích. Slavii věří i sázkařka 13Monulka, jenže ta na svůj kombík dokonce poslala obrat v zápase. Tipuje totiž, že sice hosté vyhrají první půlku, celkový triumf si do odvety povezou sešívaní. Jde si pro výhru 168 996 Kč.

ZlaMacecha nepřeje kanonýrům

Je tu ale ZlaMacecha a ta v tomhle případě jednoznačně nepřeje gólovým hodům. Nejde o žádný pohádkový příběh, ale o analýzu tipérky s přezdívkou ZlaMacecha. Ta ve svém tipu k zápasu upozorňuje, že Dynamo dvakrát za krátkou domu dokázalo udržet na nule i Šachtar Doněck. „Ačkoliv je Dynamo „hratelným" soupeřem, tak si myslím, že taktika zvítězí nad fotbalem. Uvidíme méně než 3 branky."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.