Hlavní obsah

Kde sledovat letošní MS v hokeji, když se nedostanete na stadion? V online reportážích, na plátně v parku nebo v hospodě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejový vrchol roku 2024 už se blíží, světový šampionát vypukne v pátek 10. května. Mistrovství světa se uskuteční v Praze a v Ostravě, mnoho českých fanoušků se tak dostane na zápasy národního týmu přímo do haly. Jaké jsou ale další možnosti sledování šampionátu? V televizi, online či na veřejnosti.

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Čeští hokejisté během přípravy s Německem

Článek

Prodej vstupenek na mistrovství světa v České republice byl zahájen už na podzim a v tuto chvíli jsou již téměř všechny lístky vyprodány. Pokud se tedy nedostanete přímo do O2 areny nebo do Ostravar arény osobně, nabízíme několik možností, jak si tuto vrcholnou akci i tak užít naplno.

Kde sledovat české zápasy v TV

Zápasy ve skupináchUtkáníStanice
pátek 10. května, 20:20Česko – FinskoČT Sport
sobota 11. května, 20:20Norsko – ČeskoČT Sport
pondělí 13. května, 20:20Švýcarsko – ČeskoČT Sport
středa 15. května, 16:20Česko – DánskoČT Sport
pátek 17. května, 20:20Česko – RakouskoČT Sport
sobota 18. května, 20:20Česko – Velká BritánieČT Sport
úterý 21. května, 16:20Kanada – ČeskoČT Sport

MS v hokeji 2024 v TV

Stejně jako každý rok, i letos bude na televizních obrazovkách nabízet kompletní program světového šampionátu veřejnoprávní Česká televize na svém sportovním kanálu ČT Sport. Veškerý servis, včetně přímých přenosů, sestřihů a záznamů zápasů bude k dispozici také na webu ČT Sport.

Webová platforma veřejnoprávní televize bohužel často naráží na své limity, a to z důvodu diváckého přetížení. Internetové vysílání ČT Sport také není možné sledovat ze zahraničí. V tomto případě je možností využití VPN.

Hokejové online reportáže na Sport.cz

Na Sport.cz bude k dispozici velké množství zpravodajského i online obsahu. Ten nabídne velké množství platforem.

Momenty z turnaje budou redaktoři spolu s hosty z řad hokejových expertů rozebírat v hokejovém studiu Příklep Extra. Mistrovství světa se také bude věnovat podcast Za mantinelem. Nepřijdete ani o sestřihy a online přenosů s audiokomentářem.

Youtube kanál IIHF

Mezinárodní federace ledního hokeje na svém YouTube kanálu bude nabízet unikátní obsah z turnaje. Můžete se těšit na sestřihy utkání, rozhovory s hvězdnými hokejisty a nejzajímavější momenty šampionátu.

Mistrovství světa a sázkové kanceláře

Přímé přenosy ze světového šampionátu budou jistě nabízet také nejrůznější sázkové kanceláře. Podmínkou pro sledování ale bývá registrace nebo vsazení minimální sázky.

Hokej v hospodách a na veřejnosti

Pokud preferujete sledování zápasů s přáteli v oblíbené hospodě nebo na velkém plátně na veřejném prostranství, dá se očekávat jak v Praze, tak v ostatních českých městech mnoho možností.

Velké plátno bylo v uplynulých letech k vidění například v pražských Riegrových sadech. Oblíbenou volbou jsou také sportbary, například Aréna Sport Bar v Brně nebo U Zábranských v pražském Karlíně.

Se začátkem šampionátu budeme místa umožňující veřejné sledování zápasů českého národního týmu přidávat.

Mistrovství světa v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Více o MS v hokeji 2024:

Reklama