Hlavní obsah

Můj dům, můj hrad! Čtrnáct domácích výher a 388 685 Kč je v kapse!

Tipér sladek23 věřil domácím a na světě je jeden z nejpovedenějších tiketů léta! Za čtrnáct trefených domácích výher kasíroval skoro 390 tisíc.

Můj dům, můj hrad! Čtrnáct domácích výher a 388 685 Kč je v kapse!

Článek

Fotbalové soutěže po světe jsou v plném proudu, a tipéři tak mají každý víkend co dělat, aby vybrali ty správné lahůdky na své tikety. Jak na to? To svým kolegům v sobotu předvedl borec s přezdívkou sladek23. Ten se nebál poslat do hry rovnou čtrnáct mačů, ve kterých věřil pokaždé domácímu týmu.

Nebyla to žádná legace, ale naopak pořádný sázkařská jízda. Vždyť třeba v maďarském Paksu domácí dotáhli zápas k triumfu 3:2 až v 93. minutě. Jednogólový náskok pak musel hlídat ještě v sedmi dalších případech, ale jeho odhad byl přesný. Nikdo nezklamal a sladek23 se raduje z fantastické výhru 388 625 Kč!

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.