Hlavní obsah

Druhé zápasy osmifinále Ligy mistrů! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Na programu jsou druhé zápasy osmifinále Ligy mistrů. Do odvet vstupují s výrazně lepší pozicí celky Tottenhamu a Realu Madrid. Podaří se Dortmundu a Ajaxu zvrátit nepříznivé skóre a postoupit do čtvrtfinále? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Druhé zápasy osmifinále Ligy mistrů! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Spurs zvítězili ve Wembley nad Borussií 3:0, když dvě branky vstřelili v poslední desetiminutovce. Taková výhra jim do druhého zápasu jistě dodá klid, který bude ve vestfálském kotli tolik potřeba. Naopak Real se v Amsterdamu velmi trápil a se štěstím vyhrál 2:1 brankou Marca Asensia z 87. minuty. Potvrdí Španělé i Angličané lepší výchozí pozici a postoupí? Vsaďte si na odvety u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

První poločas pro Dortmund!

Borussia v prvním vzájemném utkání dostala tři góly a sama nevstřelila žádný. Vestfálskému klubu hrubě nevyšla poslední desetiminutovka, když inkasoval dvě branky, které prakticky rozhodly o osudu dvojutkání. Na šance ale bylo utkání vyrovnané. Domácí se budou muset v odvetě od začátku utkání velmi výrazně tlačit do zakončení. Sázkař motykvac v analýze prvního poločasu zmiňuje množství nevyužitých šancí v úvodním utkání. BVB má podle něj na to, vstřelit několik branek a jedinou možností, jak toho dosáhnout, je hnát všechno do útoku už od první minuty.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.