Hlavní obsah

All-in na All Blacks? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Ragbyový světový šampionát v Japonsku se překlopil do rozhodující fáze. Jsou tu bitvy o medaile! Jak dopadne páteční zápas o třetí místo mezi Novým Zélandem a Walesem? Potvrdí All Blacks roli jasného favorita? Vsaďte si u Tipsportu a získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

All-in na All Blacks? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Nový Zéland si duel o bronz zahraje po psychicky velmi náročné semifinálové porážce s Anglií 7:19. Ostrované platili před utkáním za outsidera, soka však dokonale zaskočili, ba přímo šokovali. Dlouhodobě jeden z nejlepších ragbyových týmů tak musel překousnout hořkou skutečnost, že se potřetí v řadě mistrem světa nestane. Spraví si proti Walesu, jemuž finále uniklo po velmi těsném krachu s Jižní Afrikou 16:19, alespoň částečně náladu? Historie mu fandí - Velšané na Zéland nevyzráli v žádném klání od roku 1953! Vsaďte si na souboj o 3.místo a získejte 150 Kč zdarma!

All Blacks zaberou!

Největší komunita sázkařů jakékoliv překvapení odmítá. O tom, že zápas o bronzovou placku bude v režii borců z Oceánie, je přesvědčena drtivá většina tipérů! Jedním z nich je i djorba, který má ve hře akovku se třemi duely za 10 000 Kč. Ukořistí lup 20 tisíc? Zvítězí vedle Nového Zélandu také fotbalisté Barcelony nad Slavií a Tottenham na hřišti CZ Bělehrad? Nechte se inspirovat!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.