Hlavní obsah

Přibrzdí někdo SKS? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Sen o obhajobě mistrovského titulu dostává v Edenu každým odehraným zápasem stále více a více reálnější obrysy. V posledním ligovém kole udělali červenobílí další krok za mistrovskou trofejí. A to krok pořádný! Ze hřiště Plzně si odvezli vítězství a svému sokovi odskočili již na devítibodový rozdíl. Dotáhnou své snažení do zdárného konce? Vsaďte si a sledujte živě TV Tipsport, kde se vše dozvíte! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Přibrzdí někdo SKS? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Kvalita a šířka kádru. To je něco, co mohou sešívaným závidět všichni soupeři na české elitní scéně. I proto tým kouče Jindřicha Trpišovského dominuje ligové tabulce a jako jediný je stále bez porážky. Tuto bilanci si Pražané udrželi i ve Štruncových sadech, kde triumfovali 1:0 a potvrdili i jasně nejlepší ligovou defenzivu. Nůžky mezi oběma kluby se tak opět rozevřely a ve Vršovicích se zažíná nahlas mluvit o titulu. Tušíte, jaké bude pořadí po závěrečném kole? Vsaďte si a sledujte nejvyšší soutěž živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Komličenko králem!

Nejlepším ligovým střelcem se stane Nikolaj Komličenko. Alespoň si to myslí Bunda3, jenž ruského šutéra poslal do hry v kurzu 15! „Nikolaj zůstává v Bolce. Pokud ve městě automobilů vydrží i přes zimu, tak… Je klasickou devítkou, zakončovatel. Navíc kope i penalty,“ uvádí v analýze. Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.