Hlavní obsah

Další triumf po Karjale? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Po vítězství na finské Karjale si česká hokejová reprezentace brousí zuby na další úspěch v Euro Hockey Tour. Nadcházejícím dílem tradičního měření sil bude Channel One Cup. V něm si to na úvod rozdá tým trenéra Miloše Říhy v Plzni s Finy, kteří na svém ledě před měsícem ve vzájemném střetu padli po nájezdech. Kdo se bude radovat nyní? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Další triumf po Karjale? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Čechům se na loňském turnaji v Moskvě příliš nedařilo, když skončili poslední. Letos si budou chtít reputaci v Moskvě vylepšit. Kouč Říha v konečné osmadvacetičlenné nominaci nemá ani jednoho nováčka, přičemž polovina reprezentantů se představila už na Karjale. Spoléhat bude především na suverénně nejproduktivnějšího hráče a nejlepšího střelce extraligy Milana Gulaše z Plzně, který se v národním týmu objevil naposledy na letošním mistrovství světa v Bratislavě. Poprvé od loňského dubna obléknou dres se lvem na prsou obránce Ondřej Vitásek z Chabarovsku a útočník Michal Birner z Liberce. Vrací se i Jiří Sekáč z CSKA Moskva nebo Tomáš Hyka z Čeljabinsku. Bude tato sestava úspěšná? O tom rozhodněte na tiketech, vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Slavit bude sborná

„Tradiční turnaj přitahuje vždy pozornost ruské politické sféry. S určitou nadsázkou by se dalo konstatovat, že pro tamní nároďák není přípustný jakýkoliv jiný výsledek než prvenství. Tomu je také vše uzpůsobeno. Jednak už rýsující se nominace. Poté i jízdní řád turnaje, kdy si Rusko pozve Švédsko hned na úvod, aby se oba dva zbylé týmy Česko s Finskem musely vypořádat s otázkou cestování a konkrétně Čechy si Rusové nachystali hned na začátek druhého hracího dne. Vypadá to na detaily, ale i ty ve finále mohou rozhodovat. Na závěr proti Finsku zase půjde u Rusů o odvetu bratislavského semifinále,“ uvádí v analýze na celkový triumf domácího celku v kurzu 1,9 vzim25.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.