Hlavní obsah

Červenobílá jízda! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Sen o obhajobě titulu dostává v Edenu každým odehraným zápasem stále více a více reálnější obrysy. V minulém kole úřadující mistr zdemoloval pod Ještědem Liberec a Plzeň rupla na Slovácku. Nůžky mezi oběma celky se tak ještě více rozevřely - na hrozivých 14 bodů po 19 kolech. Šlágrem víkendu ale bude střet Ostravy se Spartou. Kdo se bude radovat? Vsaďte si a sledujte všechny duely elitní české soutěže živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Červenobílá jízda! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Slavia nemá v české lize konkurenci a výbornými výkony se prezentovala i na scéně Ligy mistrů, byť většinou dojela na bídnou produktivitu. Naposledy v Dortmundu, který řadou fantastických zákroků zachránil gólman Bürki. O novém mistrovi už moc lidí nepochybuje, ale jak to bude na dalších příčkách? Na druhý flek si brousí zuby Sparta, která stáhla manko na Plzeň na pět bodů. Nyní čeká borce z Letné ostře sledovaný mač v Ostravě. Baník přitom na Jílkovu partu ztrácí jen dva bodíky. Podaří se domácím ukončit sérii čtyř porážek ve vzájemných kláních v řadě? Rozhodněte na tiketech! Vsaďte si a sledujte nejvyšší soutěž živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Komličenko králem!

A kdo se stane nejlepším ligovým střelcem? Nikolaj Komličenko! Alespoň si to myslí Bunda3, jenž ruského šutéra poslal do hry v kurzu 15. „Nikolaj zůstává v Bolce. Pokud ve městě automobilů vydrží i přes zimu, tak… Je klasickou devítkou, zakončovatel. Navíc kope i penalty,“ uvádí v analýze. Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.