Hlavní obsah

Pyramida rozdává prémie. Získáte 15 mega?

Vydrápat se na špičku Pyramidy a zkasírovat minimálně 15 milionů! To je jasný cíl členů největší sázkařské komunity v unikátní soutěži Tipsportu. Nejvyšší meta zatím zůstává nepokořena. Čtyři hráči však úspěšně prošli 7. kolem a dosáhli na prémii 15 000 Kč na sázení (pro české klienty), respektive 600 Eur (pro slovenské soutěžící). Necháte se inspirovat? Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Pyramida rozdává prémie. Získáte 15 mega?

Článek

Vyzkoušet Pyramidu? Sázkař s nickem colby85 neváhal. „Mám rád všechny soutěže Tipsportu a tato mě okamžitě zaujala. Je to výzva, která je s každým dalším kolem náročnější,“ pravil. Do hry začal postupně posílat tikety s padesátikorunovým vkladem. Zkušeně trefoval potřebné kurzy, které při každém dalším postupu zvyšoval.

V 6. kole zmákl kurz šest. Bylo mu jasné, že při dalším úspěchu dosáhne na vysněnou prémii. Do tiketu s celkovým kurzem 7,30 vložil osm fotbalových zápasů. Nejvíce ho napínal Liverpool. Lídr Premier League porazil zachraňující se West Ham těsně 3:2. „Když hosté vedli, nebylo mi úplně dobře,“ usmíval se colby85, který v minulosti nastupoval v dorostenecké fotbalové lize. Protože prošel 7. kolem, bral 15 000 Kč na sázení.

Upravil colby85 kvůli Pyramidě svoji tipérskou taktiku? „Částečně ano. Nehraju agresivně, spíše rozvážně a více na jistotu,“ prozradil. Konečnou stanicí pro něj bylo 8. kolo. Zklamala ho hokejová Frölunda, selhali i fotbalisté Slavie a Českých Budějovic. „Věřil jsem, že Dynamo doma vyhraje nad Baníkem. S tímto tipem jsem bohužel narazil i v soutěži 1. fotbalová liga: Kdo přežije?,“ krčil tipér rameny.

Z nejspodnějšího patra až k záchytnému bodu v Pyramidě vyšplhal i slovenský tipér ZaBuDoLSoM94. Sedmým kolem profrčel s akovkou, v níž trefil jeden hokejový zápas a šest tenisů. Získal prémii 600 Eur. „Mile mě překvapilo, jak rychle mi přistála na účtu,“ řekl spokojený člen největší sázkařské komunity.

„Pyramida je soutěž přesně pro mě. Za prémii jsem rád, ale rozhodně se chci dostat úplně nejvýš,“ prohlásil tipér odhodlaně. Zařadil se mezi nejúspěšnější hráče, prozatím ale zůstal pod vrcholem. V 8. kole se mračil například na fotbalisty Arsenalu, kteří v Evropské lize padli s Olympiakosem. Předpokládal také, že hokejisté Sparty alespoň třikrát napnou síťku Kladna. Jeden gól chyběl, Pražané prohráli 2:4. „Mým cílem je hlavní cena. Vyzkoušel jsem si, že to rozhodně není nemožné,“ má jasno ZaBuDoLSoM94.

Chcete si Pyramidu zahrát také?

Založte si účet u Tipsportu online bez návštěvy pobočky a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.