Hlavní obsah

Čeští kanonýři ve formě? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Na zisk Stanley Cupu již může v letošních vyřazovacích bojích myslet pouze šestnáct nejlepších týmů. Celé play off NHL se hraje bez diváků na neutrálním ledu v Edmontonu a v Torontu. To evidentně nevyhovuje St. Louis. V základní části nejlepší tým Západní konference po třech porážkách ve skupině o umístění nezvládl ani úvodní duel série s Vancouverem (2:5). Rozhodujícím faktorem byly přesilovky, ve kterých Canucks skórovali hned třikrát. Zaberou Blues? Vsaďte si a sledujte všechny bitvy o Stanley Cup živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Čeští kanonýři ve formě? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Zlatým rytířům z Las Vegas vyšel vstup do play off mnohem lépe. Jeden z hlavních favoritů na zisk stříbrného poháru ovládl první dvě řežby s Chicagem (4:1 a 4:3pp). Prohry Blackhawks neodvrátily ani trefy Dominika Kubalíka a Davida Kämpfa. Sílu potvrdila i lavina z Colorada. MacKinnon a spol. vymazali ofenzivu Arizony a svou premiéru v letošních bojích o nejcennější trofej vyhráli 3:0. Dvěma velmi vyrovnanými souboji začala série Dallas – Calgary (2:3 a 5:4), když v obou utkáních padl vítězný gól v samém závěru. Tušíte, že o postupujícím rozhodne až sedmý zápas?

Perfektně načasovali formu Letci z Philadelphie. Po triumfech nad Bostonem (4:1), Washingtonem (3:1) a Tampou Bay (4:1) ve skupině o umístění vstoupili úspěšně i do série s Montrealem (2:1). Přesilovkovou tečí k tomu přispěl Jakub Voráček. Trefí se i v dalších zápasech? Vsaďte si!

Čeští hráči byli hodně vidět také ve střetnutích Bostonu s Carolinou. Pod vítězný rozjezd Bruins (4:3pp) se gólem a asistencí podepsal David Pastrňák, který ale druhé střetnutí vynechal kvůli zranění. David Krejčí skóroval v úvodním duelu a ve druhém přidal ke gólu i asistenci, tentokrát se ale radovali Martin Nečas a Petr Mrázek oblékající dres Hurricanes. Pořádným maratonem začalo měření sil Tampy Bay a Columbusu. Rozhodla ho střela Braydena Pointa v čase 150:27! O dva dny později dokázali modrokabátníci srovnat krok. Vyřadí tým z Floridy stejně jako před rokem? Parádní obrat předvedli Islanders, když ze stavu 0:2 otočili utkání na 4:2 a připsali si tak v souboji s Washingtonem první bod. Vsaďte si a sledujte všechny bitvy o Stanley Cup živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Letci míří výš!

Sázkař slavista2 zanalyzoval postup Flyers, kteří předkolo play off nehráli, protože v (nedokončené) základní části skončili mezi čtyřmi top týmy ve Východní konferenci. Úvodní kolo bojů o Stanley Cup tedy měli jisté, a tak absolvovali bitvy ve skupině o umístění. „A tu suverénně ovládli. O dominanci hovoří i skóre 11:3. V pavouku „východu“ tudíž Philadelphia obsadila první příčku. Habs mají za sebou náročnou sérii s Penguins a ačkoliv je Pittsburgh zvučné jméno, po koronavirové pauze tučňáky dokázaly porazit jak Philly, tak Montreal,“ vyhlíží tipér účast oranžové letky ve 2. kole.

Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.