Hlavní obsah

Slavia bojuje o miliony! Sejme Dány?

Fotbalisty pražské Slavie čeká jeden z nejdůležitějších zápasů letošní sezony. V play off Ligy mistrů si to rozdají s dánský Midtjyllandem. V nadcházejícím dvojutkání půjde o hodně. Prestiž, klubový i národní koeficient, a především stovky a stovky milionů korun. Zapíší sešívaní v Edenu dobrý výsledek a vykročí za postupem do nejlepší klubové soutěže světa? Vsaďte si u Tipsportu a zabojujte v live sázkách! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Slavia bojuje o miliony! Sejme Dány?

Článek

V minulé sezoně zanechali Vršovičtí v Champions League velmi dobrý dojem. V základní skupině sice obsadili poslední příčku, ale v konkurenci Barcelony, Borussie Dortmund a Interu Milán se neztratili. Nyní o podobně těžké zápasy musí teprve zabojovat. První a poslední překážkou před vstupem mezi naprostou elitu jim je dánský mistr, který si v předkole poradil s tím švýcarským - Young Boys Bern - překvapivě snadno 3:0. Kdo ovládne úterní úvodní duel v Praze? Vsaďte si na kvalifikaci Ligy mistrů a získejte 150 Kč zdarma!

Červenobílí postoupí!

„Midtjylland je pro Slavii ideálním soupeřem, se kterým by si měla poradit bez větších problémů. Parta kouče Jindřicha Trpišovského vychází ze zabezpečené obrany a podle mě v dvojzápase ani jednou neinkasuje. Viděla jsem souboj Dánů s YBB a modlila jsem se, ať postoupí. Protože to, co předváděli za antifotbal, se jen tak nevidí. Švýcary srazil vlastní gól a stejně se snažili jen bránit. Po změně stran pak nepředvedli vůbec nic,“ uvádí v analýze na postup SKS v kurzu 1,75 marcela816.

Souhlasíte? Nechte se inspirovat!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.