Hlavní obsah

Sparta vs. Slavia! Trefíte vítěze derby?

Den po Mikuláši se bude znovu nadělovat. Tentokráte nepůjde o ovoce, sladkosti nebo uhlí, ale o prvotřídní fotbal. První česká liga má na programu slavné derby pražských „S“. V lepší pozici jsou sešívaní, kteří na svého soka mají na prvním místě dvoubodový náskok. Proti Spartě se Slavii navíc v posledních letech daří, což dokládá bilance. Od roku 2016 Vršovičtí v soutěžních duelech nepadli ani jednou (5–6–0). Přidají další vítězství? Vsaďte si a sledujte kompletní program české ligy v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Sparta vs. Slavia! Trefíte vítěze derby?

Článek

Co říká pohled do statistik? Sešívaní tabulce vládnou zcela zaslouženě. Mají nejlepší útok (27 vstřelených gólů) a zároveň nejlepší obranu (3 inkasované góly). Navíc jako jediní nepoznali hořkost porážky. Mimo Eden vydolovali ze čtyř kol deset bodů při skóre 14:1. Sparta na svém hřišti třikrát vyhrála a jednou padla (10:6), přičemž poslední vzájemný střet na tomto trávníku přinesl jednoznačný triumf SKS 3:0. Vsaďte si a sledujte derby živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na první sázky!

Derby bez favorita? Letos ne!

„Sice se říká, že tento zápas nemá favorita, ale já to změním. Kdykoli bude v této sezoně hrát Slavia, tak bude vždy favoritem. Zdobí ji lehkost, kdežto Sparta mi přijde těžkopádná. Karl je výborný směrem dopředu, ale dozadu se mi tolik nelíbí. Slabou stránkou fotbalistů z Letné jsou stopeři. Lischka je zoufalý, Plechatý potřebuje zápasovou praxi a Čelůstka zase neumí rozehrát. Třeba věci, které dělal v Teplicích, nepředvedou ani stopeři v divizi. Červenobílí jsou všestrannější a zvítězí,“ uvádí v analýze na triumfs SKS v kurzu 2,15 FoxOnCox.

Půjdete do toho s ním?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.