Hlavní obsah

Sledujte Wimbledon na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč na první sázky!

TV Tipsport vám přináší přímé přenosy z nejslavnějšího tenisového turnaje! Vsaďte si a sledujte živě špičkový tenis. Získejte navíc zcela zdarma 150 Kč na vaše první sázky a vstupní bonus 50 000 Kč!

Foto: Sport.cz

Sledujte Wimbledon na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč na první sázky!

Článek

Je tady největší Grand Slam sezóny a sázkařská komunita má o favoritech jasno! Na tiketech je adeptem na celkový titul mezi muži Novak Djokovič, kterému věří 82 % sázkařů. Za ním se o důvěru sázkařů dělí Andy Murray s osmi procenty a král All England Clubu Roger Federer, jemuž věří sedm procent tipérů. Sázkař s přezdívkou potsch1 ve své analýze navíc zdůrazňuje, že „Fedex" se v Halle prezentoval skvělou formou a v cestě za rekordním osmým titulem mu věří.

Mezi ženami je letos už trochu samozřejmě naprosto suverénní favoritkou Serena Williamsová, která si podle 92 % sázkařů jde pro třetí grandslamový titul v roce 2015. Ostatně i sázkař s přezdívkou 23059347 nevidí ve své analýze pro Serenu jinou soupeřku než jí samotnou.

Sledujte na TV Tipsport každý den přímé přenosy z Wimbledonu 2015! Založte si ZDE účet u Tipsportu a rovnou sledujte špičkový světový tenis. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.